Петя Раева отвори уникален ресторант в София

Posted on декември 10, 2015

By

„След успеха на ресторанта в Лозенец някак закономерно реших да направя място за добрата и здравословна храна в София. И ето – само 3 месеца по-късно пренесох морския ресторант в столицата. За кратко време наехме помещение, ремонтирахме го и го боядисахме. Тук-там посадих стръкове билки и цветя. Получи се приятно място“, казва Петя Раева, отпивайки от собствения си чай. Вместо цветя, Петя сади навсякъде билки, бере ги и приготвя чай от тях. Има си собствена комбинация от 5 билки, която е доста приятна, отпускаща и вдъхновяваща.

Заведението се намира на бул. „Витоша“ 150 и бързо спечели почитателите на безкомпромисната кухня. Менюто е кратко, но съдържателно. Само тук, например, може да се опита уникалното козе сирене с трюфел „Сиринга“, което се доставя 2 пъти седмично от биостопанство (порцията е 14,90 лв). Телешкото и пилешкото месо са без хормони, от сертифицирани малки ферми, грижливо подбрани от Петя. Риба и морски деликатеси се доставят всеки ден от Гърция. Специално за ресторант е бутилирано невероятно вино от Южна Италия.

Green Line Restaurant бързо печели популярност и вече е сред най-горещите дестинации в София. Заведението се оказа и предпочитано място за коледни партита и купони – програмата за декември вече е препълнена.

Green Line Restaurant се намира на бул. „Витоша“ 150.
За резервации: 0897 77 00 10

,

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *